Fusion Restaurant
Hlavní myšlenkou konceptu restaurace je nabídnout nový směr v oblasti místní gastronomie.
U nás si vyberete jak z mezinárodních, tak regionálních pokrmů, servírovaných v moderním pojetí. Při výběru surovin klademe, pod vedením šéfkuchaře Lukáše Čížka, důraz na čerstvost, kvalitu a původ. Sledujeme nejnovější trendy v oblasti gastronomie a dodržujeme technologii jejich zpracování. Dlouhodobě oceňovaná práce Lukáše je i jeho koníčkem a tak ho těší bronzové, stříbrné i zlaté medaile získané na prestižních českých i světových soutěžích.
Postaráme se o Váš jedinečný kulinářský zážitek a lahodnost pokrmů s naším kuchařským týmem doplněným osobitým a milým obsluhujícím personálem.
Fusion styl vznikl ve Spojených státech kombinací japonského minimalismu s tradičními prvky západní kuchyně. V naší restauraci naleznete prvky z různých kuchyní, které Vám po pečlivém výběru surovin naservírujeme v podobě pokrmů různých chutí a barev.
Ve stálé nabídce naleznete denní menu, každý čtvrtek čerstvou rybu či víkendový speciál. Každý čtvrt rok pro Vás připravujeme speciální degustační menu a stálý jídelní lístek bude obměňován dle sezónnosti surovin.
V našem nápojovém lístku nabízíme italskou kávu Caffé Don Cortez, čepujeme pivo Bernard, samozřejmostí jsou nealko i alko nápoje, míchané drinky. Z vinné karty si vyberete jak z moravských, tak zahraničních vín celého světa.
Za celý tým Fusion restaurant Vás s radostí zveme k příjemnému přátelskému posezení doplněné o gastronomický zážitek.
majitelé Pavlína a Lukáš